Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.
Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.
Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.
A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.
Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.