Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd beleszórjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.
Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, lepirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.
Következik a máj, amit szintén pirítunk egy picit, majd a zöldborsó.
Beletesszük a MAGGI Gombaleves kockát, felöntjük a tejjel és a kukoricakeményítővel.
Amikor felforrt és besűrűsödött, elkeverjük benne a mascarponét, és belefacsarjuk a citrom levét.
A ragut tésztával tálaljuk. Díszíthetjük apróra vágott chilivel, zöldfűszerekkel.