Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Mossuk meg a csirkecombokat. Öntsük az olajat és a fűszereket egy tálba. Adjunk hozzá fokhagymát, majd keverjük össze a tál tartalmát. Pácoljuk be a csirkecombokat.
Egy felhevített serpenyőben süssük meg a combokat mindkét oldalukon.
Vegyük ki a serpenyőből a húst. Egy edényben olvasszuk meg a vajat. Pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Öntsük bele a rizst, és pirítsuk néhány percig. Öntsük hozzá vizet, morzsoljunk bele egy db Maggi Tyúkhúsleveskockát, és pároljuk meg az ételt. Amikor a rizs besűrűsödik, öntsük bele a Maggi Klasszikus Bolognai szószt. Keverjük meg az ételt, majd fűszerezzük sóval és borssal. Tegyük rá a rizsre az előzőleg elkészített combokat.
Fedjük le az edényt és pároljuk 10 percig.
Tálaljuk a csirkecombokat a rizottón egy nagy adag friss saláta kíséretében!