Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk.
A felforrósított olajon a hagymát és a gombát egy pici sóval megszórjuk és kevergetve átpirítjuk.
A zöldségekre rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat, vizet öntünk alá és hozzáadjuk a leszűrt konzerv csicseriborsót. Fedő alatt kis lángon pároljuk.
Egy nagyobb lábasban vizet forralunk. Amíg a víz felforr, a lisztből, a tojásból, a vízből és egy csipet sóból gyors, nem túl lágy nokedlitésztát keverünk.
Amikor a gomba már puha, megszórjuk az étkezési keményítővel és hozzáadjuk a tejszínt: addig forraljuk csak, amíg a szósz besűrűsödik. Kóstoljuk, ha szükségesnek érezzük, még sózhatjuk.