Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.
A zellert és a sárgarépát lereszeljük és a hagymára dobjuk, enyhén megpirítjuk.
Következik a darált marha, amit szintén átpirítunk.
Addig főzzük alacsony lángon, fedő nélkül, amíg a felesleges víz elpárolog, a ragu teljesen besűrűsödik. Ha egy kicsit karamellizálódik az csak jót tesz neki.
Az elkészült ragut hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a majonézt, és a mustárt.
A ciabattákat félbevágunk, jó vastagon megkenjük a krémmel, majd rukkolával és paradicsomkarikákkal állítjuk össze a szendvicset.