Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A felforrósított olajon pirítsuk át a húst, sózzuk, adjuk hozzá a MAGGI Klasszikus Bolognai szószt és forraljuk össze.
A réteslapot kettesével használjuk fel: két lapot vegyünk ki – a többit addig tekerjük be folpackba, ne száradjon ki a felbontást követően – kenjük meg vékonyan az olvasztott vajjal, helyezzük egymásra, majd vágjuk 10×10 cm-es kockákra. 24 ilyen dupla lapot készítsünk.
Tegyük sorban a mini muffinsütő mélyedéseire és egy kicsi pohárral nyomjuk bele a réteslapokat a formákba. Töltsük meg egy nagy teáskanál húsos szósszal, rakjunk rá egy mini mozzarellát és 200 fokra előmelegített sütőben a réteslapok pirulásáig, kb. 18-20 percig süssük.