A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A bolognai szószhoz a 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.
2. lépés
15 perc
Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).
3. lépés
10 perc
Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.
4. lépés
2 perc
Mi ebben a receptben medvehagymát használunk a galuskához, de ezt bátran helyettesítsd petrzselyemmel, bazsalikommal, szezonális zöldfűszerekkel. A galuskához szárazzuk le a medvehagymát és vágjuk apróra.
5. lépés
2 perc
Lazán keverjük össze az összes többi összetevővel.
6. lépés
4 perc
Majd szaggassuk forrásban lévő sós vízbe és főzzük pár percig.
7. lépés
2 perc
Szedjük hideg vízbe, majd egy kevés olajon pirítsuk készre 1-2 perc alatt. A bolognai szósszal tálaljuk.
1. lépés
7
A bolognai szószhoz a 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.
2. lépés
7
Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).
3. lépés
7
Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.
4. lépés
7
Mi ebben a receptben medvehagymát használunk a galuskához, de ezt bátran helyettesítsd petrzselyemmel, bazsalikommal, szezonális zöldfűszerekkel. A galuskához szárazzuk le a medvehagymát és vágjuk apróra.
5. lépés
7
Lazán keverjük össze az összes többi összetevővel.
6. lépés
7
Majd szaggassuk forrásban lévő sós vízbe és főzzük pár percig.
7. lépés
7
Szedjük hideg vízbe, majd egy kevés olajon pirítsuk készre 1-2 perc alatt. A bolognai szósszal tálaljuk.