Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A bolognai szószhoz a 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.
Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).
Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.
Mi ebben a receptben medvehagymát használunk a galuskához, de ezt bátran helyettesítsd petrzselyemmel, bazsalikommal, szezonális zöldfűszerekkel. A galuskához szárazzuk le a medvehagymát és vágjuk apróra.
Lazán keverjük össze az összes többi összetevővel.
Majd szaggassuk forrásban lévő sós vízbe és főzzük pár percig.
Szedjük hideg vízbe, majd egy kevés olajon pirítsuk készre 1-2 perc alatt. A bolognai szósszal tálaljuk.