Ezt az ételt 10 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Válassz a hozzávalók közül
Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, majd hozzáadjuk a darált húst és lepirítjuk.
Hozzáadjuk a húshoz a bolognai szószt. Addig forraljuk, amíg sűrű mártást nem kapunk.
A húsos ragut átöntjük egy késes betétű robotgépbe, vagy botmixerrel összeturmixoljuk, hogy minél könnyebb legyen majd elkenni.
A leveles tésztát kicsomagoljuk és ha szükséges, kinyújtjuk. Megkenjük a húsos krémmel, óvatosan feltekerjük, majd egycentis szeletekre vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük őket, lekenjük tojással, majd megszórjuk reszelt sajttal.
200 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
További izgalmas receptek