Pikáns újhagyma leves krémsajttal és bacon chipsszel
(0)
30 perc
Könnyű
A legelső tavaszi zöldségünk az édes (vagy csípős) harsogó zöldhagyma, amiből üde, mégis tápláló krémlevest készíthetünk. A hagyma édeskés ízét feldobja az enyhén csípős Maggi Csípős Tyúkhúsleveskocka, a bacon chipsszel tálalva pedig a tartalmasabb levesek kedvelői sem fognak csalódni.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A forró vajra dobjuk a felkarikázott újhagymát, átforgatjuk, sózzuk és kis lángon kevergetve 2-3 pecig pároljuk.
2. lépés
10 perc
Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott burgonyát, felöntjük a vízzel és forrástól számított 10 percig főzzük, félidőben hozzáadjuk a Maggi Tyúkhúsleveskockát és az ízlés szerinti mennyiségű csilipelyhet.
3. lépés
10 perc
A baconszeleteket ujjnyi szélesre vágjuk, serpenyőben, kis lángon lassan megpirítjuk.
4. lépés
5 perc
Turmixoljuk, és közben hozzáadjuk a krémsajtot. Egy percre visszatesszük a tűzre, hogy átforrósodjék.
5. lépés
2 perc
A baconchipsszel és az újhagyma karikára vágott zöldjével megszórva tálaljuk a krémlevest.
1. lépés
5
A forró vajra dobjuk a felkarikázott újhagymát, átforgatjuk, sózzuk és kis lángon kevergetve 2-3 pecig pároljuk.
2. lépés
5
Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott burgonyát, felöntjük a vízzel és forrástól számított 10 percig főzzük, félidőben hozzáadjuk a Maggi Tyúkhúsleveskockát és az ízlés szerinti mennyiségű csilipelyhet.
3. lépés
5
A baconszeleteket ujjnyi szélesre vágjuk, serpenyőben, kis lángon lassan megpirítjuk.
4. lépés
5
Turmixoljuk, és közben hozzáadjuk a krémsajtot. Egy percre visszatesszük a tűzre, hogy átforrósodjék.
5. lépés
5
A baconchipsszel és az újhagyma karikára vágott zöldjével megszórva tálaljuk a krémlevest.