Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A padlizsánt alaposan megmossuk, majd 2x2 centis kockákra vágjuk. Meglocsoljuk az olívaolajjal és megszórjuk a MAGGI Gyros alappal, majd jól elkeverjük, hogy mindenhova jusson a fűszeres szaftból.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, a padlizsánkockákat egyenletesen szétterítve 12-15 percig sütjük.
Közben előkészítjük a pitakenyereket: felvágjuk a megmosott zöldségeket, majd rétegelve megtöltjük őket a friss zöldségekkel, a joghurttal és miután megsült, a fűszeres sült padlizsánnal.