Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra légkeveréses üzemmódban.
A hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Pirítsuk meg benne a hagymát majd öntsük fel vízzel. Adjuk hozzá a Maggi Bolognai penne zöldségekkel alapot, forraljuk fel majd hagyjuk kihülni.
A paradicsomot megmossuk és kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A kihűlt Maggi Bolognai penne zöldségekkel alap szószhoz keverjük a paradicsomot és az apróra vágott petrezselymet.
A feta sajtot apró kockákra, a virslit pedig karikákra vágjuk.
A pizzatésztát kinyújtjuk, és keresztben 3 egyenlő részre osztjuk. Kenjünk egy kis szószt minden tésztadarab közepére. A tetejére virsli szeleteket és kockára vágott feta sajtot teszünk. Hajtsuk be a tészta széleit, kissé befelé, hogy nyitott csónak formát kapjunk. Erősen nyomjuk le a széleket.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a kis csónakokat és kb. 6-8 perc alatt készre sütjük. Friss salátával tálaljuk.