Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tésztát forrásban lévő vízben al-dentére főzzük. Lecsepegtetjük, és tűzálló tepsibe öntjük.
Közben egy mély teflon serpenyőben olajat hevítünk, a kockára vágott csirkemellet teljesen megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és további 2-3 percig sütjük.
A Maggi Zöldfűszeres szószos csirkemell alapot elkeverjük a tejjel és a hideg vízzel. Hozzáöntjük a lepirított húshoz és gombához, majd folyamatos keverés közben felforraljuk. Lefedve, lassú tűzön, időnként megkeverve, 5 percig főzzük.
Öntsük a szószt a tésztára, szórjuk meg sajttal a tetejét, süssük 180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig, vagy amíg a sajt megolvad és aranybarna nem lesz. Tálalás előtt vegyük ki és hagyjuk kissé kihűlni.