Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Mossuk meg a tököt. Vágjuk le a tetejét, és egy kanál segítségével szedjük ki a közepéből a magokat.
Csomagoljuk a tököt alufóliába és tegyük egy tepsibe. Öntsünk vizet a tepsibe úgy, hogy az kb. 2 cm-ig lepje el e tököt. Süssük a tököt a 180ºC-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán át (vagy amíg meg nem puhul).
Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a kockára vágott húst. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a paprikát. Pirítsunk meg mindent együtt, adjuk hozzá a feldarabolt és meghámozott paradicsomot és burgonyát, illetve a meghámozott és felszeletelt sárgarépát. Ízesítsük az egészet őrölt chilivel, babérlevéllel és oregánóval.
Adjuk hozzá a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a vizet – pont annyit, hogy az egészet ellepje. Kis lángon főzzük, amíg minden megpuhul, kb. 50 percig.
Adjuk hozzá a sárgabarackot, a felszeletelt kukoricacsöveket, majd borsozzuk.
Tálaláskor ízlés szerint szórhatunk a tetejére egy kis petrezselymet.