Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A darált sertéslapockát keverjük össze a tojással és 3 evőkanál zsemlemorzsával. Kockázzuk fel a hagymát, kevés olajon dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a húshoz. Adjunk hozzá friss kakukkfűleveleket.
A darált húst formázzuk kis gombócokká, majd borítsuk be őket zsemlemorzsával, végül süssük a gombócokat sütőben aranybarna színűre.
A burgonyát és a sárgarépát vágjuk kockákra, majd öntsük bele egy fazékba 0,7 liter vízzel együtt. Adjunk ehhez egy csipet sót, és főzzük 10 percig.
Keverjük össze a Maggi Gombaleveskrémleves tartalmát 0,5 liter hideg vízben, majd adjuk hozzá azt a forrásban lévő burgonyához, keverjük össze, és főzzük 5 percig, gyakran kevergetve.
Öntsük ki a levest tányérokba, adjuk hozzá a húsgombócokat, illetve a tejszínt, majd végül szórjuk meg az ételt zöldfűszerekkel.