Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros alappal.
Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.
Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.
A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.
Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.