Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Főzzük meg a burgonyát a héjában.
Kockázzuk fel a feta sajtot.
A tojásokat keményre főzzük, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg.
Hűtsük le a burgonyát, hámozzuk meg. Kockázzuk fel az uborkát, a burgonyát és a tojást. A hagymát nagyon apróra vágjuk. Az olajbogyót vágjuk karikákra. Ha van a hűtőben valami, ami illik a salátába, és nem szeretnénk kidobni, ezen a ponton felhasználható (pl. olívabogyó, retek vagy más finomságok). Hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházát, reszeljük le durvára, locsoljuk meg citromlével.
Tegyük az összes előkészített hozzávalót egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott metélőhagymát és a joghurtot. Ízlés szerint Maggi Ízvarázzsal fűszerezzük, majd óvatosan összekeverjük.