Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra!
Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd meg benne a darált marhahúst. Adj hozzá vizet, majd keverd bele a MAGGI Bolognai spagetti alapot. Az így kapott ízes alapot forrald fel, és főzd 5 percig alacsony lángon.
Terítsd a pizzatésztát egy sütőpapírral borított tepsire. Kend meg bolognai szósszal, és ügyelj arra, hogy a széleinél maradjon kb. 2-3 cm szabadon. Helyezd rá a trappista sajtszeleteket és a szalámit, majd szórd meg mozzarellával.
Hajtsd be egy kicsit a tésztát a rövidebb oldalán, majd tekerd fel a hosszú oldaláról indulva. Verd fel a tojást villával, és kend meg vele a tésztatekercset. Finoman szórd meg oregánóval és parmezánnal.
A tetején készíts egy apró, kb. 3 cm hosszú, kereszt irányú vágást. Süsd a sütőben kb. 10-15 percig, amíg aranybarna nem lesz. Vágd fel 10 szeletre, és már tálalhatod is az ízletes fogást! Jó étvágyat kívánunk!